Kirpparilöytöjä

Tuli tänään harrastettua pientä (todella pientä) kirpputori-kiertoajelua. Tavoitteena oli siis käydä neljällä eri kirpparilla, mutta ei sitten keretty kuin kahteen - ja ihan kivoja löytöjä niistäkin löytyi! Ja ennenkaikkea edullisesti. Täytyis useamminkin päästä kirppareille kattelemaan, eikä aina vaan marssia suoraan tavarataloihin ostamaan ylihinnoteltua roinaa.




Punaisen ristin kirpputorilta löytyi ylläoleva valkoinen t-paita, jonka leikkaan samantien matonkuteiksi, sekä kasa kultaisia nappeja. Hintaa koko komeudella 3 €. Tästä lähtien haen napit vaan tuolta kirpputorilta, enkä todellakaan mistään nappikaupoista - tosi laaja valikoima!



Salamakaupasta on ennenkin löytynyt kaikkea hyödyllistä halvalla, ja niin löytyi nytkin. Mukaan tarttui älyttömän söpö musta pannu, marmeladi-purkki sekä ruskea emalimuki, johon varmaan taiteilen kynttilän tai jätän johonkin muuhun säilytyskäyttöön. Marmeladipurkki sopii täydellisesti siihen mihin on tarkoitettukin - mummo saa siis lahjaksi marmeladia vähän tuunatummassa purnukassa! Kaikki kolme maksoivat yhteensä 7,5 € eli ei taaskaan budjetti juuri kärsinyt. Suosittelen kyllä kaikille jyväskyläläisille tätä puljua - ei niin tunnettu kuin esimerkiksi Seppälän kirpputori!

Leave A Comment